Over ons

Wij zorgen ervoor dat onze klanten een onderscheid krijgen van de rest en dat zullen behouden. 

De kernwaarden van YI Design

Ambitieus

Bij YI Design denken we groot. We willen veel behalen in korte tijd. Door te experimenteren en de juiste daarvan te implementeren, kunnen we digitale groei realiseren. Jaar op jaar willen we volop er voor gaan.

Resultaatgericht

We gaan voor het optimale resultaat. We pakken volop energie door met onze moderne oplossingen. Dit werk doen we in eerste instantie om resultaten te zien. Dit totdat onze klanten en wij tevreden zijn.

Efficiëntie

Waarom tijd verspillen aan oplossingen die al bestaan? Wij gebruiken de juiste tools wanneer nodig zodat het jou en ons tijd bespaard. Op maat gemaakte oplossingen leveren we uiteraard ook.

Eerlijkheid

Wij zijn transparant, eerlijk en recht-door-zee. Heldere processen en onze handelswijze bewijst dit. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken, maar denken met jullie tot het uiterste mee om iets op te lossen.

Waar wij naar streven

Het doel van ons bedrijf correspondeert met de waarden van het bedrijf. Innovatief, creatief, flexibel en vooruitstrevend bezig zijn, zijn de centrale punten.

Wij maken het design achter het verhaal of doel van uw bedrijf. We kijken wat de doelgroep wil zien en daar baseren we de ontwerpen op. Geen enkel bedrijf moet ondervertegenwoordigd zijn omdat het veel meer potentie heeft als het een aantrekkelijk façade heeft.

Door middel van onderlinge uitwisselingen van creatieve ideeën en samenwerkingen zorgen we ervoor dat we het optimale resultaat en best passende ontwerpen kunnen leveren aan onze klanten.

Onze visie

De visie van YI Design is dat we de zienswijze van de klant kunnen begrijpen en zo maximale resultaat én tevredenheid kunnen behalen. Onze websites worden daarom met volle inzet en commitment gemaakt om het optimale einduitkomst te kunnen realiseren. Het optimale einduitkomst is te bepalen door jou. Wil je je website toegankelijker, mooier of juist winstgevender maken? We zorgen dat dat vervult wordt. De personalisering mogelijkheden zijn immers oneindig. We bieden zo iedereen een website aan; of je nou eenmaal onbekend bent met het vormgeven van een website, met een schone lei begint of enkele verbeterpunten nodig hebt.

Persoonlijke contact voor de optimale service

Wij vinden persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling erg belangrijk. Als je meer wil weten over de branche waar ons bedrijf actief in is, kun je gerust vragen stellen of meedenken met jouw ontwerp. Daarmee hebben we ook een snufje eigen personalisatie in het ontwerp. 
 
We zijn een kleinschalig bedrijf en dat heeft zijn voordelen; persoonlijk contact is erg van belang bij het samenwerken aan een project om de ultieme samenwerking te kunnen beleven. Zo kunnen we jou garanderen dat je direct met ons spreekt en er geen lange lijntjes of een barrière tussen ons zit.

Modern, snel en betaalbaar. Dat is waar YI Design naar streeft.