Over ons

Wij zorgen ervoor dat onze klanten een onderscheid krijgen van de rest en dat zullen behouden. 

Waar wij naar streven

Juiste vertegenwoordiging

Het doel van ons bedrijf correspondeert met de waarden van het bedrijf. Innovatief, creatief, flexibel en vooruitstrevend bezig zijn, zijn de centrale punten.

Wij maken het design achter het verhaal of doel van uw bedrijf. We kijken wat de doelgroep wil zien en daar baseren we de ontwerpen op. Geen enkel bedrijf moet ondervertegenwoordigd zijn omdat het veel meer potentie heeft als het een aantrekkelijk façade heeft.

Door middel van onderlinge uitwisselingen van creatieve ideeën en samenwerkingen zorgen we ervoor dat we het optimale resultaat en best passende ontwerpen kunnen leveren aan onze klanten.

Persoonlijke contact voor de optimale service

Personalisatie

Wij vinden persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling erg belangrijk. Als je meer wil weten over de branche waar ons bedrijf actief in is, kun je gerust vragen stellen of meedenken met jouw ontwerp. Daarmee hebben we ook een snufje eigen personalisatie in het ontwerp. 
 
We zijn een kleinschalig bedrijf en dat heeft zijn voordelen; persoonlijk contact is erg van belang bij het samenwerken aan een project om de ultieme samenwerking te kunnen beleven. Zo kunnen we jou garanderen dat je direct met ons spreekt en er geen lange lijntjes of een barrière tussen ons zit.

Modern, snel en betaalbaar. Dat is waar YI Design naar streeft.