Website laten bouwen

Een geheel compleet en gepersonaliseerde website voor een voordelig prijs.

Een professionele website laten maken?

Resultaten is wat wij belangrijk vinden.

Nu we in een digitaal tijdperk wonen, wil je natuurlijk niet uitgesloten zijn van de anderen. De uitstraling van een persoon is immers het eerste wat de mens opvalt; evenals het ontwerp van een website. ‘Judging a book by its cover’ blijft omlopen in de wereld, maar het is iets wat je kan voorkomen; met een strak uitziende website. We ontwerpen de website op basis van jouw wensen en er maken het gebruiksvriendelijk.

De visie van YI Design is dat we de zienswijze van de klant kunnen begrijpen en zo maximale resultaat én tevredenheid kunnen behalen. Onze websites worden daarom met volle inzet en commitment gemaakt om het optimale einduitkomst te kunnen realiseren. Het optimale einduitkomst is te bepalen door jou. Wil je je website toegankelijker, mooier of  juist winstgevender maken? We zorgen dat dat vervult wordt. De personalisering mogelijkheden zijn immers oneindig. We bieden zo iedereen een website aan; of je nou eenmaal onbekend bent met het vormgeven van een website, met een schone lei begint of enkele verbeterpunten nodig hebt.

Wat komt er bij het bouwen van een website kijken?

Waarom een karig website maken als deze ook tot een hogere conversie ratio gemaakt kan worden? Dit haalt namens het uiterste uit je website. We ontwerpen de websites zodanig dat de beleving van de bezoeker centraal staat. Alhoewel elk website een ander doel heeft, willen we de bezoekers ervan goed door de pagina’s begeleiden. We beginnen daardoor met het design om het doel te kunnen behalen. Dit doen we door middel van UI x UX design.

Natuurlijk kunnen er wijzigingen doorgegeven worden tijdens het bouwen van een website. Daarom maken we na de inventarisatie eerst een concept schets die we aan u presenteren. Je hebt hierna revisie rondes. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan kunnen we natuurlijk het aanpassen naar uw wens. Onze websites zijn immers uniek, geen enkel website is hetzelfde. 

Waarom een website laten maken bij YI Design?

Een eeuwigheid wachten op je website, we snappen ook dat je dat niet wilt. Jouw oude website kan ondertussen live staan terwijl we werken aan jouw gloednieuwe website. Bij YI Design zorgen we ervoor dat jouw nieuwe site al binnen enkele dagen online staat.

Elk bedrijf moet goed online gerepresenteerd worden. Dat is de reden waarom we betaalbare websites aanbieden voor elk bedrijf. Er zullen geen verborgen kosten zijn of onverwachte rekeningen. Vooraf wordt de prijs afgesproken.

Heb je vragen tijdens of na het bouwen van je website? Geen probleem! Bel, Whatsapp of mail ons gerust en we zullen voor jou klaar staan. Wij bij YI Design willen namelijk dat je 100% tevreden bent met je nieuwe website.

Onze websites bij YI Design worden gebouwd op basis van jouw huisstijl. Deze doen we vervolgens in een modern jasje. Interacties, geanimeerde teksten, scroll effecten, noem maar op. Het is allemaal mogelijk. Gegarandeerd dat jouw websitebezoekers versteld staan van je nieuwe website.

Onze websitepakketten

Op zoek naar een basis website voor je eigen portfolio of wil je aan je bezoekers een WAUW effect achterlaten? Voor elk ondernemer hebben we een passend pakket! Ons team staat altijd voor je klaar.

vanaf

500

vanaf

900

vanaf

1600

Inbegrepen modules bij elk website

We gebruiken cookies om de beste ervaring te kunnen geven op onze website. Lees meer over hoe Google data verzamelt en gebruikt. Als je verder op deze website wilt gaan, dan assumeren wij dat je onze cookies accepteert.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk.