Website laten bouwen

Een geheel compleet en gepersonaliseerde website voor een voordelig prijs.

Wij zorgen ervoor dat je online slaagt.

Een professionele website laten maken?

Nu we in een digitaal tijdperk wonen, wil je natuurlijk niet uitgesloten zijn van de anderen. De uitstraling van een persoon is immers het eerste wat de mens opvalt; evenals het ontwerp van een website. ‘Judging a book by its cover’ blijft omlopen in de wereld, maar het is iets wat je kan voorkomen; met een strak uitziende website. We ontwerpen de website op basis van jouw wensen en er maken het gebruiksvriendelijk.

De visie van YI Design is dat we de zienswijze van de klant kunnen begrijpen en zo maximale resultaat én tevredenheid kunnen behalen. Onze websites worden daarom met volle inzet en commitment gemaakt om het optimale einduitkomst te kunnen realiseren. Het optimale einduitkomst is te bepalen door jou. Wil je je website toegankelijker, mooier of  juist winstgevender maken? We zorgen dat dat vervult wordt. De personalisering mogelijkheden zijn immers oneindig. We bieden zo iedereen een website aan; of je nou eenmaal onbekend bent met het vormgeven van een website, met een schone lei begint of enkele verbeterpunten nodig hebt.

Zelf website aanpassen

Onze websites zijn voorzien van een CMS, waardoor jij je eigen website en content zelf kan aanpassen. Dit kan gemakkelijk zonder enige technische kennis.

Alles-in-één

We verzorgen jouw website van A tot Z, waardoor jij nergens zorgen over hoeft te maken! Prijzen zijn van ten voren afgesproken, transparanter kan het niet.

Betaalbaar

We bieden een website aan voor elk budget. Online vindbaar zijn is belangrijk. Zo hoef jij als startende ondernemer geen zorgen te maken over website kosten.

Wat komt er bij het bouwen van een website kijken?

Waarom een karig website maken als deze ook tot een hogere conversie ratio gemaakt kan worden? Dit haalt namens het uiterste uit je website. We ontwerpen de websites zodanig dat de beleving van de bezoeker centraal staat. Alhoewel elk website een ander doel heeft, willen we de bezoekers ervan goed door de pagina’s begeleiden. We beginnen daardoor met het design om het doel te kunnen behalen. Dit doen we door middel van UI x UX design.

Natuurlijk kunnen er wijzigingen doorgegeven worden tijdens het bouwen van een website. Daarom maken we na de inventarisatie eerst een concept schets die we aan u presenteren. Je hebt hierna revisie rondes. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan kunnen we natuurlijk het aanpassen naar uw wens. Onze websites zijn immers uniek, geen enkel website is hetzelfde. 

Waarom een website laten maken bij YI Design?

Een eeuwigheid wachten op je website, we snappen ook dat je dat niet wilt. Jouw oude website kan ondertussen live staan terwijl we werken aan jouw gloednieuwe website. Bij YI Design zorgen we ervoor dat jouw nieuwe site al binnen enkele dagen online staat.

Elk bedrijf moet goed online gerepresenteerd worden. Dat is de reden waarom we betaalbare websites aanbieden voor elk bedrijf. Er zullen geen verborgen kosten zijn of onverwachte rekeningen. Vooraf wordt de prijs afgesproken.

Heb je vragen tijdens of na het bouwen van je website? Geen probleem! Bel, Whatsapp of mail ons gerust en we zullen voor jou klaar staan. Wij bij YI Design willen namelijk dat je 100% tevreden bent met je nieuwe website.

Onze websites bij YI Design worden gebouwd op basis van jouw huisstijl. Deze doen we vervolgens in een modern jasje. Interacties, geanimeerde teksten, scroll effecten, noem maar op. Het is allemaal mogelijk. Gegarandeerd dat jouw websitebezoekers versteld staan van je nieuwe website.

Visuele storytelling

Perfectioneer jouw teksten zodat je de juiste boodschap kan overbrengen.

Landingpagina's

Verhoog de prestaties van jouw website drastisch door landing pagina's tactisch in te zetten.

Custom website

Positioneer jouw bedrijf als marktleider met een uitmuntende custom website.

Jouw website in

4 simpele stappen.

Onze websitepakketten

Op zoek naar een basis website voor je eigen portfolio of wil je aan je bezoekers een WAUW effect achterlaten? Voor elk ondernemer hebben we een passend pakket! Ons team staat altijd voor je klaar.

vanaf

390

vanaf

690

vanaf

1490

Opzoek naar een geheel op maat gemaakte website? Ontvang hiervoor een offerte.

Op afspraak

Inbegrepen modules bij elk website

We gebruiken cookies om de beste ervaring te kunnen geven op onze website. Lees meer over hoe Google data verzamelt en gebruikt. Als je verder op deze website wilt gaan, dan assumeren wij dat je onze cookies accepteert.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk.