Webshop laten maken

Een professionele webshop tegen een scherp tarief

Webshop op maat gemaakt naar jouw wensen

Een webshop voor online succes

Je hebt al een fysieke winkel óf ideeën voor producten die je wilt gaan verkopen. Je weet alleen echter niet waar je moet beginnen. Daarom zoek je een professionele bureau die dit voor je kan regelen. Het liefst gepersonaliseerd naar huisstijl en tegen een scherp tarief. Dit kunnen we uiteraard voor je regelen! 

Wij maken webshops met plug-ins en handige modules waardoor jij geen enkel technische kennis nodig hebt voor het beheren van de webshop. We maken de webshop immers op maat. Integreer de huisstijl kleuren, de functionaliteiten die je wilt hebben in de webshop én automatiseer handwerk zoals het sturen van nieuwsbrieven en het gebruik van een accountsysteem.

Direct online betalingen aannemen

Je kan jouw klanten online laten betalen door middel van iDeal, PayPal, Klarna, Bancontact of creditcards.

Onbeperkt producten toevoegen

Je kunt onbeperkt producten toevoegen aan je assortiment. Geen limiet dus!

Responsive op alle apparaten

Het is belangrijk dat websites op elk apparaat er consistent eruit ziet. Dit maken we zeker mogelijk.

Eenvoudig te gebruiken

Je voorraad aanpassen en een product toevoegen. Allemaal gemakkelijk te doen!

Wat komt er kijken bij het maken van een webshop?

Een webshop kent veel verschillende producten die verkocht kan worden op het platform. Je kunt ervoor kiezen om fysieke- of downloadbare producten te verkopen. Hebben de fysieke producten eigenschappen zoals kleur, maat of uitvoering? Deze kunnen we integreren met een voorraadsysteem. Producten kunnen vervolgens gesorteerd en gefilterd worden op de eigenschappen die jíj wilt!

Bij het maken van B2B webshops is het immers belangrijk dat een account benodigd is alvorens de producten zichtbaar zijn. Dit kunnen we regelen doordat jijzelf de klanten kan goed- of afkeuren. Klanten zijn automatisch op de hoogte van de status van hun accounts door automatische e-mails!

 

Nieuwsgierig?

Meest recente oplevering

b2b webshop

Gateway to Fashion

Een business to business webshop met alle bedenkbare functionaliteiten. Inclusief verlanglijst, business rules, nieuwsbrief en content afscherming voor niet-zakelijke klanten.

De webshop is super snel online en makkelijk in gebruik. YI Design is erg meedenkend en heeft zo alle benodigde functionaliteiten in de webshop geïmplementeerd. Eenmalige kosten, puur transparantie.

Kevin C.

Gateway To Fashion

Slimme filtersysteem

Klanten willen graag alleen producten zien die relevant voor hen zijn. Dat is mogelijk door te filteren op eigenschappen die jíj aangeeft.

In eigen huisstijl

We bouwen de webshop op basis van jouw huisstijl zodat het mooi aansluit.

Toon uitgelichte producten

Een bestseller in de highlights zetten? Je kan gemakkelijk producten toevoegen die je wilt uitlichten in een apart lijstje.

Op maat gemaakt

We maken de webshop op basis van jouw wensen, ongeacht het simpel of complex is.

Onze webshop pakketten

We bieden pakketten aan voor kleine tot grote ondernemingen. YI Design zorgt ervoor dat je alle functionaliteiten krijgt die je nodig hebt!

vanaf

890

vanaf

1590

vanaf

2990

Op zoek naar een B2B (business-to-business) webshop? Dat kunnen we voor jou regelen! Er wordt ervoor gezorgd dat alleen zakelijke klanten jouw producten of services mag bekijken. Met een op maat gemaakte inlogsysteem kies je zelf hoe de klanten jouw producten of services mogen bekijken; de klanten handmatig goedkeuren of automatisch laten registeren met zakelijke gegevens. Deze is volledig geautomatiseerd met de automatische e-mailssysteem. Houd bovendien jouw klanten up-to-date met nieuwsbrieven.

vanaf

3590

Inbegrepen modules bij elk webshop

We gebruiken cookies om de beste ervaring te kunnen geven op onze website. Lees meer over hoe Google data verzamelt en gebruikt. Als je verder op deze website wilt gaan, dan assumeren wij dat je onze cookies accepteert.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk.