Logo laten ontwerpen

Straal uit met jouw nieuwe logo

Een logo die jouw bedrijf representeert

Maak jouw bedrijf herkenbaar

Als je jouw online identiteit nog niet hebt vastgelegd, of je vindt jouw huidige ontwerp achterhaald, dan is een (nieuw) logo jouw startpunt. Een logo is immers iets wat jouw (bedrijfs)naam draagt, hierbij ook de betrouwbaarheid; iets wat érg van belang is bij een bedrijf. Het kan een simpel concept zijn waar dagenlang over gebrainstormd is, maar daarentegen kan het door een groot deel van de bevolking herkend worden (denk aan Nike). 

Waarom een goede logo?

Een logo is een beeldmerk van een bedrijf dat wordt ingezet voor de herkenbaarheid en identiteit van het merk. Door een logo te ontwerpen die bij de identiteit van het bedrijf past en het vervolgens consistent door te voeren, wordt de identiteit en naamsbekendheid van het bedrijf verbreed. We kijken naar het verhaal achter jouw bedrijf en omvatten ze in één: jouw unieke logo.

Het hebben van een unieke logo is tevens een uitstekend manier om je te onderscheiden van houw concurrenten. De logo is zoals eerder vermeld een erg belangrijk onderdeel van de identiteit en het imago. Het biedt onder anderen onderscheidend vermogen. Dat zorgt ervoor dat jouw bedrijf er uitspringt en betreffende kernwaarden uitdragen waar jouw doelgroep zich in kan terugvinden.

Onze logo pakketten

Een simpele logo nodig of meerdere logo’s voor meerdere doellocaties? Wij zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

vanaf

130

vanaf

240

vanaf

390

We gebruiken cookies om de beste ervaring te kunnen geven op onze website. Lees meer over hoe Google data verzamelt en gebruikt. Als je verder op deze website wilt gaan, dan assumeren wij dat je onze cookies accepteert.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk.