Branding

Maak jouw bedrijf herkenbaar.

81% van de consumenten zei dat ze het merk moeten kunnen vertrouwen om bij hen te kopen.

volgens Edelman

Wat is branding?

Branding wordt ingezet voor een bedrijf voor herkenbaarheid en identiteit van het merk. Door de huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van het bedrijf past en het vervolgens consistent door te voeren, wordt de identiteit en naamsbekendheid van het bedrijf verbreed. We kijken naar het verhaal achter jouw bedrijf en omvatten ze in één met branding: jouw huisstijl.

Het hebben van een unieke huisstijl is tevens een uitstekend manier om je te onderscheiden van jouw concurrenten. De logo is een erg belangrijk onderdeel van de identiteit en het imago. Het biedt onder anderen onderscheidend vermogen. Dat zorgt ervoor dat jouw bedrijf er uitspringt en betreffende kernwaarden uitdragen waar jouw doelgroep zich in kan terugvinden.

Waarom branding bij YI Design?

Als je jouw online identiteit nog niet hebt vastgelegd, of je vindt jouw huidige huisstijl achterhaald, dan is branding jouw startpunt. Branding is immers iets wat jouw (bedrijfs)naam draagt, hierbij ook de betrouwbaarheid; iets wat érg van belang is bij een bedrijf. Het kan een simpel concept zijn waar dagenlang over gebrainstormd is, maar daarentegen kan het door een groot deel van de bevolking herkend worden (denk aan Nike).

Concepting

Huisstijl handboek

Design en uitvoering

Drukklare oplevering

Nog in dubio?

Start met branding.

Verkrijg een huisstijl handboek die alles wat betreft design bevat.

€185

Starter pakket

  • Eigen logo
  • Kleurenpalet
  • Typografie

€285

Enterprise pakket

  • Eigen logo met 1 extra variant
  • Uitgebreid kleurenpalet
  • Typografie
  • Visitekaart design

Heb je een vraag?

Een correctieronde is niet hetzelfde als een revisie ronde. Een correctieronde is er alleen voor om een kleine wijziging te doen aan het eindproduct, zoals het formaat, de compositie of de grootte van het design.

Een revisie ronde houdt een (kleine) wijziging aan het design in. Hierbij mag je de kleuren, typografie of het design van de logo wijzigen.

Dit houdt niet in dat er een gehele nieuwe design wordt gemaakt, maar dat er een wijziging wordt gemaakt in het huidig design. Als een tijger wordt gebruikt als primair element in jouw logo, dan blijft dat het primaire element.

Wij vragen als allereerst om jouw wensen voor de logo. Welke kleuren worden er gebruikt? Welke tekst moet erin? Wil je een minimale logo met alleen tekst, of ook een icoon of element?

We maken vervolgens een concept. Je hebt hierbij 2 revisie rondes om de kleuren, typografie of het design te wijzigen. 

Vervolgens heb je één correctieronde om nog de formaat of compositie van de logo te wijzigen. 

Na het design leveren we de logo op in een zip, waardoor je variaties hebt van je logo in contrasterende kleuren en achtergronden. Het wordt opgeleverd in elk bestandsformaat die je maar wil; PNG, JPG, PDF, PSD, AI

Wij leveren het huisstijl handboek aan als PDF én PNG. Het logo wordt geleverd in JPEG, PNG en AI. Mocht je een ander bestandsformaat willen, dan kunnen we er uiteraard voor zorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan bespreken we samen de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Kom in contact met ons

We doen uitstaand werk met WordPress &
we zijn uitstaand om mee te werken.

small_c_popup.png

Vergeet ons niet!

Nog niet zeker?

Geef het een kans:

Open chat
1
Hulp nodig?
Hallo 👋
Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze zo snel mogelijk.